Disclaimer

De website www.emmett-techniek.nl wil artsen, therapeuten, patiënten, bezoekers en overige geïnteresseerden informatie bieden. Deze website is eigendom van EMMETT Techniek Nederland en België. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Ondanks de permanente zorg en aandacht voor de actualisering en de juistheid van de gegevens kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van EMMETT Techniek Nederland en België.

EMMETT Techniek Nederland en België en EMMETT Techniek Australië zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, ontstaan door het gebruik van of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van www.emmett-techniek.nl.

EMMETT Techniek Nederland en België mag de website op elk moment naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorgaande berichtgeving.

EMMETT Techniek Nederland en België is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de door anderen opgegeven informatie, die vermeld wordt op deze website. Koppeling van bv. de gegevens van de EMMETT practitioners houdt tevens geen bekrachtiging in van die informatie.

December 2016